Смарт Систем ЛАБ

Ние сме способни да Ви помогнем да улесните ежедневието си, като автоматизираме процесите и системите в дома Ви.

За нас

„Смарт Систем ЛАБ“ ООД е компания за жилищна автоматизация и официален дистрибутор на Legrand и Bticino.

Това включва планиране и изграждане на централизирана система за управление на всички инсталации в дома Ви – електро инсталации и други специфични инсталации като аудио и видеодомофони, охрана чрез СОТ системи и видеонаблюдение, управление на щори и пердета, озвучаване с аудио системи, вентилационни системи, климатизация и централно отопление.
Широко разпространено е мнението, че технологията Умен дом е голяма и неоправдана инвестиция. Ние искаме да покажем на хората, че тя не е просто една легенда, а полезна концепция, все по-необходима в условията на непрекъснато покачване на цената на традиционно използваните енергоносители. Ето защо създадохме за Вас първия по рода си в България шоурум, онагледяващ как оптималното управление на всички подсистеми в едно жилище може да осигури безопасен, по-здравословен и комфортен микроклимат, при минимално изразходване на енергийни ресурси.

Заповядайте при нас за да Ви покажем, че жилищната автоматизация е достъпна и все по-близка до ежедневието ни!

“Смарт Систем ЛАБ” ООД е бързо разрастваща се млада фирма, основана през 2012, с амбицията да превърне жилищната автоматизация в стандарт за българският дом. Целта на жилищната автоматизация е домът да олицетворява интелигентно използване на съвременните технологии, подобряващи ежедневните операции наситени с повторяеми движения, превръщащ го в красива и природосъобразна среда на обитаване

Всичко това е възможно с жилищната автоматизация MyHome!

451

Доволни Клиента

10

Години Опит

75

Автоматизирани Жилища

Контакти

Телефон

Тел/факс: +395 2 8620193
GSM: +359 886408006

Имейл

[email protected]

Адрес

гр. София, бул. Джеймс Баучер 77